GOLDEN BLACK ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ ΟΥΖΟΥ

Οι αμπελώνες της οικογένειας Παπαϊωάννου βρίσκονται στη Νεμέα από το 1876.

Διαχρονικά καλλιεργούν μαύρη κορινθιακή σταφίδα, ενώ πλέον εφαρμόζουν βιολογική γεωργία.

Τα προϊόντα Golden Black είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και βραβευμένα για την ποιότητά τους. Τα αμπέλια μεγαλώνουν με φυσικό τρόπο. Ο τρύγος γίνεται με καλάθια, όταν τα σταφύλια ωριμάσουν.

Η αποξήρανση γίνεται στη σκιά. Σε σκεπασμένες κατασκευές τα σταφύλια κρεμιούνται προσεκτικά και παραμένουν έως ότου στεγνώσουν. Με τη μέθοδο της σκίασης οι καρποί δεν έρχονται σε επαφή με την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ τα κρεμασμένα τσαμπιά δεν τραυματίζονται από την επαφή με τη γη.

Σε λιγότερο από ένα μήνα οι βιολογικές κορινθιακές σταφίδες Golden Black είναι έτοιμες για τυποποίηση.

Η παραγωγή της οικογένειας Παπαϊωάννου μας δίνει εξαιρετικό βιολογικό πετιμέζι,  μαρμελάδα πάστα, σταφίδες και γλυκό έδεσμα.

Κορινθιακή σταφίδα σε σιρόπι ούζου, πρώτη φορά γίνεται το πάντρεμα αυτών των προϊόντων, αν και δημοφιλή και αναγνωριστικά της ελληνικής παραγωγής, η ένωσή τους μας δίνει ένα γλυκό έδεσμα με μοναδικό χαρακτήρα.

Οι εξαιρετικές, γλυκές σταφίδες Golden Black ξεκουράζονται στο αρωματικό σιρόπι από ούζο και γίνονται ένα κέρασμα αξέχαστο.

Κανείς δε θα αντισταθεί να το δοκιμάσει, ακόμα και από περιέργεια, αφού διαβάζουμε πως το γλυκό αυτό δεν περιέχει αλκοόλ.

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε Golden Black έδεσμα και σε γλυκά μπορείτε. Με παγωτό, σε γιαούρτι με φρούτα ή σε πανακότα. Βάλτε το ως σος δίπλα σε τυριά ή καπνιστά χοιρινά.

Γίνεται και ιδιαίτερο ντρέσινγκ για σαλάτες, όπου θα βάζατε σταφίδες, μπορείτε να βάλετε αυτό το συνδυασμό.