ΓΚΕΡΕΜΕΖΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

Γκερεμέζι Τυράκι λευκό κατσικίσιο, με μαλακιά υφή, αλλά, κυρίως αλειμμένο με στάχτη. Τη θαυματουργή στάχτη που χρησιμοποιούσαν παλιά για τόσες πολλές χρήσεις.

Την στάχτη λοιπόν, ή διαφορετικά αλισίβα, μπορούμε να την χρησιμοποιούμε στην κουζίνα σε πολλά γλυκά, φαγητά και στο ψωμί.

Εκτός από την υπέροχη γεύση και την βελούδινη υφή που δίνει επιπλέον καθαρίζει το έντερο από παθογόνους μικροοργανισμούς.

Βελούδινη υφή λοιπόν στο τυράκι αυτό με την υπέροχη γεύση από τα Μεσόγεια Αττικής.


Γκερεμέζι φρέσκο κατσικίσιο τυρί με 12,3 λιπαρά κι αλάτι 0,71.