VARMAZIS HOT PEPPER SAUCE

Φόρος τιμής στην καψαϊκίνη! Αν δεν ξεκίναγε από τη Βόρια Ελλάδα, από πού θα ξεκίναγε; 

Τα αδέλφια Βαρμάζη αναζήτησαν στην πηγή των καυτερών, τη Λατινική Αμερική τους σπόρους, για να δημιουργήσουν την εγχώρια παραγωγή τους από καυτερές σος. Οι Varmazis Hot Sauce προκαλούν τους πιστούς της καυτερής απόλαυσης και των πειραματισμών πάνω στη διεθνή κουζίνα.

Τί γνωρίζουμε για τις τρεις σος:

Naga Hot Pepper Hot, για εκπαιδευμένους ουρανίσκους.

Με καυτερή πιπεριά Naga και κόκκινη πιπεριά. Μετά τη ζύμωση και την ωρίμανση ενός έτους, φτάνει στο φαγητό μας. Η κόκκινη καυτερή σάλτσα έχει μια ισχυρή γεύση πιπεριού και μπαχαρικών ενώ καπνίζεται ελαφρώς. Είναι εξαιρετικά καυτή και συνοδεύει υπέροχα κόκκινο κρέας και κάθε ζεστό πιάτο.

Green Hot Pepper sauce Mild, για όσους θέλουν ένταση.

Εδώ έχουμε ως βάση πράσινη καυτερή σάλτσα είναι ένα μείγμα ελληνικής και διεθνούς ποικιλίας από πράσινες πιπεριές και ελληνικά φρέσκα φρούτα. Η διαδικασία ζύμωσης και ωρίμανσης δίνει σ ‘αυτή τη σάλτσα μια ήπια αλλά γεμάτη, αρώματα γεύση. Είναι ιδανική ως dip ή σάλτσα για σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας και συνοδεύει οποιοδήποτε κρύο πιάτο.

Tropical Hot Pepper sauce Sweet and Hot για όσους αγαπούν τις εξωτικές ή έθνικ κουζίνες.

Τα τροπικά φρούτα δίνουν τον τόνο σε αυτή τη σος. Ανανάς, μάνγκο, λάιμ, μηλόξιδο, τζίντζερ και καστανή ζάχαρη δημιουργούν μια πλούσια, γλυκόξινη, ελαφρά καυτερή και γεμάτη γεύση, σάλτσα που μπορεί να δώσει ένα εξωτικό και πικάντικο χαρακτήρα σε κάθε έθνικ συνταγή.

Στόχος των αδελφών Βαρμάζη να δημιουργήσουν μια σειρά από σος διεθνών προδιαγραφών, που μπορούν να ενταχθούν σε διαφορετικές μαγειρικές κουλτούρες. Με πρώτες ύλες, πιστοποιημένες ποικιλίες πιπεριάς και ελληνικών προϊόντων, έφτιαξαν τρεις σος που ικανοποιούν τους λάτρεις των καυτερών και έθνικ γεύσεων.