OI ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΕΣ: ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Οι Γουμένισσες φτιάξαν τη δική τους «Μεσογειακή Μουστάρδα» με αρωματικά βότανα, χωρίς λάδι και λέω πως πρέπει να υπάρχει στο  ψυγείο μου τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εξηγώ, χάρη στο ξίδι και τα βότανα έχει μια παραπάνω (ευχάριστη) ένταση και είναι αρωματική αφήνοντας μια  δροσιά σε ό τι συνοδεύει. Το χειμώνα θέλω πιο γεμάτες μουστάρδες, πικάντικες, με μέλι, ακολουθούν πιο σωστά τις γεύσεις των χειμερινών συνταγών.

Αυτή εδώ η μουστάρδα ταιριάζει με τα ψητά σας και με τηγανητές πατάτες ή κεφτεδάκια, φτιάχνει μυρωδάτο ντρέσινγκ για τα ψαράκια και τα μαλάκια,  δένει και στα σάντουιτς.