ΝΙΑΜΑ ΠΕΝΑΚΙ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ GLUTEN FREE

Η Νιάμα παράγει ζυμαρικά χωρίς γλουτένη και απευθύνεται σε όσους θέλουν να αλλάξουν διατροφικές συνήθειες.

Τα ζυμαρικά Νιάμα Glouten Free έχουν ως κύρια συστατικά, ρεβυθάλευρο, καλαμποκάλευρο και ρυζάλευρο. Όλες οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας, ενώ δε χρησιμοποιούνται συντηρητικά και τροποποιημένοι οργανισμοί.

Η μονάδα της εταιρείας, είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή αποκλειστικά προϊόντων χωρίς γλουτένη όπου ακολουθούνται αυστηρές διαδικασίες και γίνονται συχνοί έλεγχοι, σε όλα τα στάδια επεξεργασίας και παραγωγής. Όλη η σειρά είναι πιστοποιημένη από τον Αγγλικό Σύλλογο Κοιλιοκάκης. H έδρα της Νιάμα βρίσκεται στην Δυτική Ελλάδα, στο νομό Αιτ/νιας, ακριβώς απέναντι από τη Λευκάδα. Σε μια περιοχή που φημίζεται για τα αγνά προϊόντα της και τις καλλιέργειες ορθής γεωργικής πρακτικής.  

Φυσικά, τα Νιάμα Gluten Free μπορούμε να τα προτιμήσουμε όλοι. Αν θέλουμε να ακολουθήσουμε διατροφή με λιγότερα ή χωρίς καθόλου σιτηρά ή έχουμε διαπιστώσει δυσανεξία σε αυτά. Οπωσδήποτε είναι νόστιμα, υγιεινά και θρεπτικά.

Η εταιρεία έχει επιλέξει μια οικολογική συσκευασία για τα προϊόντα της. Στο χάρτινο κουτί, με το παραθυράκι  διαβάζουμε τα συστατικά, τη διατροφική αξία και την πιστοποίηση των ζυμαρικών.

Επίσης θα βρούμε οδηγίες βρασμού μόλις ανοίξουμε το κουτί. Για το Πενάκι Gluten Free Penne Pasta, ο χρόνος είναι 4 με 6 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με άφθονο νερό, προσθέτουμε ελαιόλαδο. Τα συνοδεύουμε με τη σάλτσα που μας αρέσει.