ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ: MANDOLA, SYKOMAIDA, NOUGAT

Μάντολα, συκομαΐδα και μαντολάτο, χειροποίητα παραδοσιακά γλυκίσματα Βοσκοπούλα και η παράδοση «εκμοντερνίζεται».

Οι γραφιστικά επιμελημένες συσκευασίες, κρύβουν γλυκούς θησαυρούς και το μεράκι μιας οικογένειας που δε γυρνά την πλάτη στην ιστορία της.

Από τα Διλινάτα της Κεφαλλονιάς ξεκίνησε, το 1910, από τον προπάππου του Αντώνη Καππάτου, το εμπόριο της οικογενειακής επιχείρησης.

Το πρώτο κατάστημα με γαλακτοκομικά που άνοιξε ο προπάππους είχε την ονομασία Βοσκοπούλα. Με τα χρόνια η Βοσκοπούλα μετεξελίχθηκε σε εταιρεία παραγωγής ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων και γλυκών.

Η νέα γενιά της οικογένειας ανανέωσε τους τρόπους παραγωγής, πλέον με επιτυχία εφαρμόζουν το διεθνές πρότυπο στην παραγωγή τροφίμων ISO 22000 (HACCP).

Μεταξύ των προϊόντων της Βοσκοπούλας είναι η χειροποίητη συκομαΐδα, το παραδοσιακό χειροποίητο παστέλι με μέλι, μάντολα κλασική, μάντολα μελιού όπου το φρέσκο αμύγδαλο μαζί με βούτυρο, λεμόνι, καραμέλα, θυμαρίσιο μέλι και ζάχαρη δημιουργούν μία τραγανή απίθανη γεύση.

Οι, σύγχρονης αισθητικής, συσκευασίες με αναφορές στην ιστορία δημιουργούν την διαφορά.