ARKADIA OLIVE BRUSCHETTA

Στα εύφορα χωράφια της Μεσσηνίας γράφεται η ιστορία της Arcadia. Μια πορεία που ξεκίνησε με την καλλιέργεια, τη συγκομιδή και την τυποποίηση της ελιάς Καλαμάτας ΠΟΠ. Σήμερα βλέπουμε την εταιρεία του Ιωάννη Π. Σταθόπουλου με μια ενδιαφέρουσα σειρά προϊόντων.

Γυρίζοντας πίσω το χρόνο βρίσκουμε τον ιερέα Παναγιώτη Σταθόπουλο στα 70’ς να οραματίζεται την διεθνή αναγνώριση της τοπικής σοδειάς. Με την ίδια φιλοσοφία, οι άνθρωποι της Arcadia συνεχίζουν να αναπτύσσουν την επιχείρηση, να εξελίσσουν τις μονάδες επεξεργασίας και τυποποίησης και πάντα με εμπιστοσύνη τις τοπικές καλλιέργειες.

Στην Κυπαρισσία, σε δικές τους εκτάσεις παράγουν προϊόντα άριστης ποιότητας, παράλληλα συγκεντρώνουν και άλλα προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή, επίσης εξαιρετικής ποιότητας. Στόχος τους να προσφέρουν νόστιμα και υγιεινά προϊόντα από τον τόπο τους, την Πελοπόννησο.

Με την ελιά και το ελαιόλαδο στην κορυφή της παραγωγής της, η Arcadia τυποποιεί πατέ, αγκινάρα σαλάτα, τομάτα λιαστή, κάπαρη και σκόρδο, όλα εξαιρετικής ποιότητας.

Την παραπάνω λίστα συμπληρώνει και μια σειρά πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων.

Τί δοκιμάσαμε και μας άρεσε;

Olive Bruschetta, μπρουσκέτα ελιάς, δηλαδή, αλλά ενισχυμένη με υπέροχα τοπικά λαχανικά. Στο μείγμα μπαίνει πιπεριά, καρότο, κάππαρη και μούστος.

Ο συνδυασμός πολύ δυνατός, γεμάτος από γεύσεις και αρώματα. Φυσικά μπορείτε να απολαύσετε την μπρουσκέτα ελιάς σε ψωμί, καναπεδάκια και σάντουιτς. Επίσης μπορείτε να την βάλετε σε βινεγκρέτ για σαλάτες ή να τη σερβίρετε ως συνοδευτικό δίπλα σε κρέατα, λουκάνικα και μπιφτέκια.